Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Kalite Komisyonu toplantısı, fakülte toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıda, bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesi, kurumsal akreditasyon ziyaretine yönelik hazırlıkların değerlendirilmesi, 2025-2026 eğitim-öğretim dönemi birim kalite iş planının oluşturulması, iç ve dış paydaş memnuniyet anketlerinin sonuçlarının incelenmesi gibi konular ele alındı.
Ayrıca toplantıda, Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR) ve Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) üzerinde durularak, anabilim dallarının 2025-2026 eğitim-öğretim dönemi sürekli iyileştirme eylem planları değerlendirildi.
Toplantı, fakültenin kalite süreçlerine katkı sunacak planlamaların yapılması ve sürdürülebilir iyileştirme faaliyetlerinin güçlendirilmesi yönünde alınan kararlarla sona erdi.

- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesinden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret
- NEVÜ’de Sektör İş Birliği Odaklı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- Turizm Fakültesinden Sektörle İş Birliğini Güçlendiren Ziyaretler
- Turizm Fakültesinden Akademi-Sektör İş Birliği Ziyaretleri
- Turizm Fakültesi Turizm Topluluğu Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Marriott Otel Arasında Eğitim, Uygulama ve Sektörel İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi
- “Yiyecek-İçecek Servisi” Dersine Marriott Hotel Yiyecek-İçecek Müdürü Ferit Çağırman Konuk Oldu